De Joodse Raad: Virrie woedend op haar vader, 'waarom heb je me niet gewaarschuwd?'

De Joodse Raad: Virrie woedend op haar vader, 'waarom heb je me niet gewaarschuwd?'

<em>De Joodse Raad</em>: Virrie woedend op haar vader, 'waarom heb je me niet gewaarschuwd?' In de dramaserie De Joodse Raad is Virrie woest en ze zoekt de confrontatie met haar vader. “Waarom heb je me niet gewaarschuwd?” De kinderen van haar afdeling moesten op transport, maar Virrie werd als dochter van de Joodsche Raad-voorzitter uit de trein gehaald. Ze kan het niet verkroppen dat er onderscheid wordt gemaakt. Bekijk de beelden van De Joodse Raad hieronder. De dramaserie De Joodse Raad is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1 en te streamen op NPO Start. Je kunt de beste fragmenten van De Joodse Raad terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door EO (@omroepeo) Shownieuws: nieuwe romantische dramaserie One Day megapopulair op Netflix (video) Bekijk deze video » De Joodse Raad: David Cohen wil niet dat zijn vrouw en dochters vluchten Bekijk deze video » De Joodse Raad: David wil dochter niet helpen als bekenden op deportatielijst staan Bekijk deze video »
Maandag 25 maart om 14:56

In de dramaserie De Joodse Raad is Virrie woest en ze zoekt de confrontatie met haar vader. “Waarom heb je me niet gewaarschuwd?” De kinderen van haar afdeling moesten op transport, maar Virrie werd als dochter van de Joodsche Raad-voorzitter uit de trein gehaald. Ze kan het niet verkroppen dat er onderscheid wordt gemaakt.

Bekijk de beelden van De Joodse Raad hieronder.

De dramaserie De Joodse Raad is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1 en te streamen op NPO Start. Je kunt de beste fragmenten van De Joodse Raad terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's