Kind tegen Cat in dramaserie Bodem: 'Je ziet er ongelukkig uit'

Kind tegen Cat in dramaserie Bodem: 'Je ziet er ongelukkig uit'

Kind tegen Cat in dramaserie <em>Bodem</em>: 'Je ziet er ongelukkig uit' In de dramaserie Bodem stelt een kind een nogal confronterende vraag aan Cat. “Ben je ongelukkig?” Volgens Cat is daar natuurlijk niets van waar maar volgens het meisje ziet ze er ongelukkig uit. En dan volgt een (voor Cat pijnlijk) gesprek over broertjes… Bekijk het fragment van Bodem hieronder. De serie Bodem is iedere maandag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Bodem terugkijken via Gids.tv en alle afleveringen streamen via NPO Start. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Patty Brard in serie slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag Ralph Inbar (video) Bekijk deze video » Netflix Top 10 series: The Gentlemen bovenaan, nieuwe thrillerserie Mano de hierro rechtstreeks naar tweede plek Bekijk deze video » De Joodse Raad: Virrie woedend op haar vader, 'waarom heb je me niet gewaarschuwd?' Bekijk deze video »
Maandag 25 maart om 16:14

In de dramaserie Bodem stelt een kind een nogal confronterende vraag aan Cat. “Ben je ongelukkig?” Volgens Cat is daar natuurlijk niets van waar maar volgens het meisje ziet ze er ongelukkig uit. En dan volgt een (voor Cat pijnlijk) gesprek over broertjes…

Bekijk het fragment van Bodem hieronder.

De serie Bodem is iedere maandag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Bodem terugkijken via Gids.tv en alle afleveringen streamen via NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's