Netflix Top 10 series: 3 Body Problem verslaat The Gentlemen, One Day zakt naar 10

Netflix Top 10 series: 3 Body Problem verslaat The Gentlemen, One Day zakt naar 10

Maandag 8 april om 13:19

Wekelijks komt Netflix met nieuwe titels. Gids.tv houdt de top-10 van de streamingsdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Strijd tegen buitenaards leven op 1
3 Body Problem staat momenteel op de eerste plaats. Deze serie is van de hand van de makers van Game of Thrones, een aantal bevriende wetenschappers probeert de mensheid te redden van naderend buitenaards leven. The Gentlemen is hierdoor gezakt naar de tweede plaats. En onderaan de lijst bungelt One Day, deze populaire dramaserie is al acht weken in de top 10 te vinden.

1. 3 Body Problem
2. The Gentlemen
3. Testament: The Story of Moses
4. Homicide
5. Ronja the Robber's Daughter
6. Iron Reign
7. Gabby's Dollhouse
8. Avatar The Last Airbender
9. Buying Beverly Hills
10. One Day

Bekijk de trailer van de lijstaanvoerder 3 Body Problem hieronder.

<em>Netflix Top 10</em> series: 3 Body Problem verslaat The Gentlemen, One Day zakt naar 10 Wekelijks komt Netflix met nieuwe titels. Gids.tv houdt de top-10 van de streamingsdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren. Strijd tegen buitenaards leven op 13 Body Problem staat momenteel op de eerste plaats. Deze serie is van de hand van de makers van Game of Thrones, een aantal bevriende wetenschappers probeert de mensheid te redden van naderend buitenaards leven. The Gentlemen is hierdoor gezakt naar de tweede plaats. En onderaan de lijst bungelt One Day, deze populaire dramaserie is al acht weken in de top 10 te vinden. 1. 3 Body Problem2. The Gentlemen3. Testament: The Story of Moses4. Homicide5. Ronja the Robber's Daughter6. Iron Reign7. Gabby's Dollhouse8. Avatar The Last Airbender9. Buying Beverly Hills10. One Day Bekijk de trailer van de lijstaanvoerder 3 Body Problem hieronder. Koningshuis the Musical: actrice die koningin Máxima speelt slachtoffer racisme? Bekijk deze video » Grey’s Anatomy seizoen 20 vanaf 16 april op Net5: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed start vrijdag op NPO 1: bekijk hier eerste beelden Bekijk deze video »
Serie :
Netflix Top 10 series: 3 Body Problem verslaat The Gentlemen, One Day zakt naar 10

Actuele video's

Meer actuele video's