Songfestival-drama: België en Engeland doen een 'Mia & Dion'

Songfestival-drama: België en Engeland doen een 'Mia & Dion'

Tuesday 9 April om 09:50

We weten het nog van vorig jaar, toen Mia & Dion flink de mist ingingen met hun live-optredens: hoe goed je het doet tijdens Songfestival-preparty's heeft een grote weerslag op je positie bij de bookmakers. Afgelopen weekend ging het mis bij Mustii, de Belgische inzending. Er werd niet echt zuiver gezongen en het nummer daalde direct bij de wedkantoren. Volgens de zanger lag het overigens aan zijn oortjes... Waar hebben we dat vaker gehoord?

Engeland haalt beelden Olly Alexander offline
Maar ook het optreden van Olly Alexander, die voor het Verenigd Koninkrijk uitkomt met Dizzy en toch echt zijn sporen al wel heeft verdiend, ging niet echt van een leien dakje. De Engelse delegatie besloot daardoor zelfs beelden van het optreden offline te halen. Maar er zijn natuurlijk altijd mensen die met hun telefoon staan te filmen tijdens zo'n concert, waardoor Olly alsnog gewoon te zien is.

Die beelden, en de valse noten van België en Polen, zie je hieronder, in het fragment van RTL Boulevard

Songfestival-drama: België en Engeland doen een '<em>Mia &amp; Dion</em>' We weten het nog van vorig jaar, toen Mia & Dion flink de mist ingingen met hun live-optredens: hoe goed je het doet tijdens Songfestival-preparty's heeft een grote weerslag op je positie bij de bookmakers. Afgelopen weekend ging het mis bij Mustii, de Belgische inzending. Er werd niet echt zuiver gezongen en het nummer daalde direct bij de wedkantoren. Volgens de zanger lag het overigens aan zijn oortjes... Waar hebben we dat vaker gehoord? Engeland haalt beelden Olly Alexander offlineMaar ook het optreden van Olly Alexander, die voor het Verenigd Koninkrijk uitkomt met Dizzy en toch echt zijn sporen al wel heeft verdiend, ging niet echt van een leien dakje. De Engelse delegatie besloot daardoor zelfs beelden van het optreden offline te halen. Maar er zijn natuurlijk altijd mensen die met hun telefoon staan te filmen tijdens zo'n concert, waardoor Olly alsnog gewoon te zien is. Die beelden, en de valse noten van België en Polen, zie je hieronder, in het fragment van RTL Boulevard Bekijk ook Zien! Eurovisie songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper zingt vals Burning Daylight (Shownieuws) Bekijk deze video » Nederland Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa Bekijk deze video » Gordon in Chateau Meiland VIPS: 'Denk niet dat het goedkomt tussen Gerard en mij' Bekijk deze video »
TV :
Songfestival-drama: België en Engeland doen een 'Mia & Dion'

Actuele video's

Meer actuele video's