Corsokoorts in Sint Jansklooster: Gerben en Patrick ruziën tijdens het bouwen

Corsokoorts in Sint Jansklooster: Gerben en Patrick ruziën tijdens het bouwen

<em>Corsokoorts in Sint Jansklooster</em>: Gerben en Patrick ruziën tijdens het bouwen In Corsokoorts in Sint Jansklooster lijken Gerben en Patrick last te krijgen van wat spanningen tijdens het bouwen van een wagen voor de bloemencorso. De twee ruziën wat af en winden er geen doekjes om. "Je kunt er ook echt helemaal geen kut van." Bekijk de beelden van Corsokoorts in Sint Jansklooster hierboven. Corsokoorts in Sint Jansklooster is vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten van Corsokoorts in Sint Jansklooster terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Corsokoorts in Sint Jansklooster vs Urk!: welke SBS-realityserie wint strijd om kijkers? Bekijk deze video » Corsokoorts in Sint Jansklooster: bloemen krijgen bierdouche voor 'voorspoedige groei' Bekijk deze video » Corsokoorts in Sint Jansklooster: Brekers oefenen bijzondere choreografie, 'kippenvel' Bekijk deze video »
Tuesday 9 April om 20:17

In Corsokoorts in Sint Jansklooster lijken Gerben en Patrick last te krijgen van wat spanningen tijdens het bouwen van een wagen voor de bloemencorso. De twee ruziën wat af en winden er geen doekjes om. "Je kunt er ook echt helemaal geen kut van."

Bekijk de beelden van Corsokoorts in Sint Jansklooster hierboven.

Corsokoorts in Sint Jansklooster is vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten van Corsokoorts in Sint Jansklooster terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's