Paul de Leeuw over stoppen met Niet klein te krijgen na ruzie: 'Was niet woedend'

Paul de Leeuw over stoppen met Niet klein te krijgen na ruzie: 'Was niet woedend'

Paul de Leeuw over stoppen met <em>Niet klein te krijgen</em> na ruzie: 'Was niet woedend' Paul de Leeuw heeft in de podcast van Nikkie de Jager laten weten dat hij stopt met Niet klein te krijgen. De presentator ligt onder vuur vanwege een pittige discussie met een regisseuse met stemverheffing. “Ik ben niet woedend geworden”, zegt Paul. Waarom hij dan toch stopt met het programma, waarin hij ernstig zieke kinderen volgt, vertelt hij in de video hierboven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Niet klein te krijgen: Tibbe probeert te lopen met prothese na amputatie been Bekijk deze video » RTL Boulevard: Paul de Leeuw bewondert deelnemers Niet Klein Te Krijgen (video) Bekijk deze video » Volgens Erben Wennemars was Paul de Leeuw in de 'MaDiWoDoVrijdagshow' behoorlijk heftig achter schermen Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 11 april om 09:31

Paul de Leeuw heeft in de podcast van Nikkie de Jager laten weten dat hij stopt met Niet klein te krijgen. De presentator ligt onder vuur vanwege een pittige discussie met een regisseuse met stemverheffing. “Ik ben niet woedend geworden”, zegt Paul. Waarom hij dan toch stopt met het programma, waarin hij ernstig zieke kinderen volgt, vertelt hij in de video hierboven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's