Het roer om: betonstorten gaat helemaal mis, ‘is er iemand gewond?’

Het roer om: betonstorten gaat helemaal mis, ‘is er iemand gewond?’

<em>Het roer om</em>: betonstorten gaat helemaal mis, ‘is er iemand gewond?’ In Het roer om heeft het even geduurd en het kost ook heel wat, maar het gaat eindelijk gebeuren: het betonstorten. Marion en Rikky hebben een expert ingehuurd om in Frankrijk de droom van hun sterrenkijk-huisjes uit te laten komen. Maar deze meneer begaat een enorme blunder waardoor het beton op hem belandt in plaats van op de plaats van bestemming. “Is er iemand gewond?” Bekijk de beelden van Het roer om hieronder. Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Donderdag in Het Roer Om: is Anneke nog in Egypte? Bekijk deze video » Het roer om: Lesya en Jan werken met visualisatie, 'uit ons brein op papier' Bekijk deze video » Lesya en Jan uit Het roer om geven een update: 'Strubbelingen en tegenslagen' Bekijk deze video »
Thursday 11 April om 15:08

In Het roer om heeft het even geduurd en het kost ook heel wat, maar het gaat eindelijk gebeuren: het betonstorten. Marion en Rikky hebben een expert ingehuurd om in Frankrijk de droom van hun sterrenkijk-huisjes uit te laten komen. Maar deze meneer begaat een enorme blunder waardoor het beton op hem belandt in plaats van op de plaats van bestemming. “Is er iemand gewond?”

Bekijk de beelden van Het roer om hieronder.

Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's