Bart Ettekoven krijgt boodschap van geliefde in Shownieuws: 'Wat gênant!'

Bart Ettekoven krijgt boodschap van geliefde in Shownieuws: 'Wat gênant!'

Bart Ettekoven krijgt boodschap van geliefde in <em>Shownieuws</em>: 'Wat gênant!' In Shownieuws wordt gesproken over De Bevers die vijftien jaar getrouwd zijn, maar deskundige Bart Ettekoven heeft zelf ook reden voor een feestje. Hij is vijftien jaar samen met zijn grote liefde, en Bart wordt daarom verrast met een boodschap van zijn vriend. "Wat gênant!", roept Ettekoven als hij deze verrassing krijgt… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee over racisme-rel na uitspraken Johan Derksen: 'Ouderdomheid' Bekijk deze video » Peter Gillis stopt met vakantieparken: 'Openbaar Ministerie heeft z’n zin' Bekijk deze video » De Bevers vieren 15-jarig huwelijk: 'John is gelukkig en ik ben getrouwd' Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 12 april om 10:29

In Shownieuws wordt gesproken over De Bevers die vijftien jaar getrouwd zijn, maar deskundige Bart Ettekoven heeft zelf ook reden voor een feestje. Hij is vijftien jaar samen met zijn grote liefde, en Bart wordt daarom verrast met een boodschap van zijn vriend. "Wat gênant!", roept Ettekoven als hij deze verrassing krijgt…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's