Gewonde bij ongeluk met touringcars en auto op A10 bij Overamstel (video)

Gewonde bij ongeluk met touringcars en auto op A10 bij Overamstel (video)

Gewonde bij ongeluk met touringcars en auto op A10 bij Overamstel (video) Bij een ongeluk op de A10 richting Utrecht bij Overamstel is een persoon gewond geraakt. Bij de botsing zijn twee touringcars en een auto betrokken, in de bussen zaten geen passagiers. Een van de chauffeurs is per ambulance afgevoerd, ook al was er ook een traumahelikopter ter plaatse. De oorzaak van de botsing is nog niet bekend. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland hond overleden bij woningbrand Haarlem, twee mensen gewond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrachtwagenchauffeur die motoragent Arno doodreed wil lagere straf (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: groep Nederlanders bedolven onder lawine, drie overleden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 12 april om 12:22

Bij een ongeluk op de A10 richting Utrecht bij Overamstel is een persoon gewond geraakt. Bij de botsing zijn twee touringcars en een auto betrokken, in de bussen zaten geen passagiers. Een van de chauffeurs is per ambulance afgevoerd, ook al was er ook een traumahelikopter ter plaatse. De oorzaak van de botsing is nog niet bekend.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's