Het roer om: Rikky en Marion wonen jaar in Franse Creuse, hoe gaat het nu?

Het roer om: Rikky en Marion wonen jaar in Franse Creuse, hoe gaat het nu?

<em>Het roer om</em>: Rikky en Marion wonen jaar in Franse Creuse, hoe gaat het nu? In Het roer om was donderdag te zien dat Rikky en Marion naar het Franse Creuse zijn verhuisd. Ze wilden daar graag telescoop-huisjes neerzetten om naar de sterren te kijken. Hoe is het nu een jaar later met ze, hebben ze ondanks wat tegenslagen hun droom verwezenlijkt? Bekijk de beelden van Het roer om hieronder. Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het roer om: Lesya en Jan werken met visualisatie, 'uit ons brein op papier' Bekijk deze video » Lesya en Jan uit Het roer om geven een update: 'Strubbelingen en tegenslagen' Bekijk deze video » Het roer om: betonstorten gaat helemaal mis, ‘is er iemand gewond?’ Bekijk deze video »
Vrijdag 12 april om 11:54

In Het roer om was donderdag te zien dat Rikky en Marion naar het Franse Creuse zijn verhuisd. Ze wilden daar graag telescoop-huisjes neerzetten om naar de sterren te kijken. Hoe is het nu een jaar later met ze, hebben ze ondanks wat tegenslagen hun droom verwezenlijkt?

Bekijk de beelden van Het roer om hieronder.

Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's