Liefde voor het landgoed: broers bepalen met steen, papier, schaar wie landgoed overneemt

Liefde voor het landgoed: broers bepalen met steen, papier, schaar wie landgoed overneemt

<em>Liefde voor het landgoed</em>: broers bepalen met steen, papier, schaar wie landgoed overneemt Vrijdag gaat de nieuwe serie Liefde voor het landgoed van start, dit Omroep MAX-programma volgt zes bijzondere bewoners van kastelen in Nederland. In een familie kan niet iedereen het landgoed overnemen, en daar hebben twee jonge broers iets op gevonden. Ze bepalen met het spel steen, papier, schaar wie het enorme huis mag overnemen… Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is vanaf vrijdag 12 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. In de video hieronder zie je de trailer van Liefde voor het landgoed. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Zussen start woensdag op NPO 1: cast vertelt meer over deze nieuwe dramaserie Bekijk deze video » Serie Zussen: Rolinde in shock bij lezing testament, wie zijn andere erfgenamen? Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed start vrijdag op NPO 1: bekijk hier eerste beelden Bekijk deze video »
Vrijdag 12 april om 14:08

Vrijdag gaat de nieuwe serie Liefde voor het landgoed van start, dit Omroep MAX-programma volgt zes bijzondere bewoners van kastelen in Nederland. In een familie kan niet iedereen het landgoed overnemen, en daar hebben twee jonge broers iets op gevonden. Ze bepalen met het spel steen, papier, schaar wie het enorme huis mag overnemen…

Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder.

Liefde voor het landgoed is vanaf vrijdag 12 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. In de video hieronder zie je de trailer van Liefde voor het landgoed.

Actuele video's

Meer actuele video's