Extinction Rebellion en Kappen met Kolen voeren actie bij Provinciehuis Haarlem

Extinction Rebellion en Kappen met Kolen voeren actie bij Provinciehuis Haarlem

Extinction Rebellion en Kappen met Kolen voeren actie bij <em>Provinciehuis Haarlem</em> Klimaatactivisten voeren vrijdagmiddag actie bij het provinciehuis in Haarlem. Demonstranten van Extinction Rebellion en Kappen met Kolen blokkeren bij het Noord-Hollandse provinciehuis de weg en proberen op andere manieren de aandacht te trekken. Ze willen dat de provincie de vergunning van de kooksgasfabrieken van Tata Steel intrekt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp basht klimaatactivisten bij Vandaag Inside: 'Wat moet ik met jullie?' Bekijk deze video » René van der Gijp over klimaatactivisten op de weg: ‘Laat liggen!’ (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie arresteert klimaatactivisten bij mislukte demonstratiepoging A10 (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 12 april om 14:19

Klimaatactivisten voeren vrijdagmiddag actie bij het provinciehuis in Haarlem. Demonstranten van Extinction Rebellion en Kappen met Kolen blokkeren bij het Noord-Hollandse provinciehuis de weg en proberen op andere manieren de aandacht te trekken. Ze willen dat de provincie de vergunning van de kooksgasfabrieken van Tata Steel intrekt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's