Hart van Nederland: overstekend kindje geschept door automobilist in Den Haag (video)

Hart van Nederland: overstekend kindje geschept door automobilist in Den Haag (video)

Vrijdag 12 april om 19:00

<em>Hart van Nederland</em>: overstekend kindje geschept door automobilist in Den Haag (video) In Den Haag is vrijdagmiddag een kind gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. De automobiliste paste haar snelheid aan, nadat zij zag dat het jongetje op de weg stond. Een omstander hield het jongetje vast. Toen de automobiliste wilde passeren stak het jongetje toch ineens over. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: groep Nederlanders bedolven onder lawine, drie overleden (video) Bekijk deze video » Gewonde bij ongeluk met touringcars en auto op A10 bij Overamstel (video) Bekijk deze video » Extinction Rebellion en Kappen met Kolen voeren actie bij Provinciehuis Haarlem Bekijk deze video »
Nieuws :

In Den Haag is vrijdagmiddag een kind gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. De automobiliste paste haar snelheid aan, nadat zij zag dat het jongetje op de weg stond. Een omstander hield het jongetje vast. Toen de automobiliste wilde passeren stak het jongetje toch ineens over.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's