Hart van Nederland: twee mensen gewond bij steekpartij in Haarlem (video)

Hart van Nederland: twee mensen gewond bij steekpartij in Haarlem (video)

Vrijdag 12 april om 20:17

<em>Hart van Nederland</em>: twee mensen gewond bij steekpartij in Haarlem (video) Bij een steekpartij in Haarlem zijn vrijdagmiddag twee mensen gewond geraakt, het incident gebeurde rond 17.45 uur in het noorden van de stad. Een verdachte is aangehouden, meldt Hart van Nederland op basis van politieberichtgeving. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Gewonde bij ongeluk met touringcars en auto op A10 bij Overamstel (video) Bekijk deze video » Extinction Rebellion en Kappen met Kolen voeren actie bij Provinciehuis Haarlem Bekijk deze video » Hart van Nederland: overstekend kindje geschept door automobilist in Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een steekpartij in Haarlem zijn vrijdagmiddag twee mensen gewond geraakt, het incident gebeurde rond 17.45 uur in het noorden van de stad. Een verdachte is aangehouden, meldt Hart van Nederland op basis van politieberichtgeving.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's