Koningshuis the Musical: Máxima zingt dramatisch lied voor 'pappie' met een traan

Koningshuis the Musical: Máxima zingt dramatisch lied voor 'pappie' met een traan

<em>Koningshuis the Musical</em>: Máxima zingt dramatisch lied voor 'pappie' met een traan In de comedyserie Koningshuis the Musical zingt koningin Máxima een nogal dramatisch lied voor haar ‘pappie’. Tijdens de voordrage ontbreekt ook uiteraard de traan niet van de actrice die de rol van Hare Majesteit speelt… Bekijk het fragment van Koningshuis the Musical in de video hieronder. Koningshuis the Musical is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS Musical (@avrotros.musical) Koningshuis the Musical: actrice die koningin Máxima speelt slachtoffer racisme? Bekijk deze video » Paul de Leeuw maakt na lange pauze musical-comeback in Jesus Chris Superstar (video) Bekijk deze video » The Passion 2024: Angela Schijf zingt liedje van Goldband Bekijk deze video »
Maandag 15 april om 09:53

In de comedyserie Koningshuis the Musical zingt koningin Máxima een nogal dramatisch lied voor haar ‘pappie’. Tijdens de voordrage ontbreekt ook uiteraard de traan niet van de actrice die de rol van Hare Majesteit speelt…

Bekijk het fragment van Koningshuis the Musical in de video hieronder. Koningshuis the Musical is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's