Liefde voor het landgoed: Otto en Marlies hebben groot nieuws, 'we gaan trouwen!'

Liefde voor het landgoed: Otto en Marlies hebben groot nieuws, 'we gaan trouwen!'

<em>Liefde voor het landgoed</em>: Otto en Marlies hebben groot nieuws, 'we gaan trouwen!' In de nieuwe realityserie Liefde voor het landgoed komen Otto en Marlies met groot nieuws. Er is gebak, dus er is al een vermoeden dat er iets speciaal moet zijn. En dat klopt, want de twee kondigen aan dat ze gaan trouwen. Het acht jaar samenwonen is ze goed bevallen… Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is sinds vrijdag 12 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Zussen start woensdag op NPO 1: cast vertelt meer over deze nieuwe dramaserie Bekijk deze video » Serie Zussen: Rolinde in shock bij lezing testament, wie zijn andere erfgenamen? Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed: broers bepalen met steen, papier, schaar wie landgoed overneemt Bekijk deze video »
Maandag 15 april om 14:30

In de nieuwe realityserie Liefde voor het landgoed komen Otto en Marlies met groot nieuws. Er is gebak, dus er is al een vermoeden dat er iets speciaal moet zijn. En dat klopt, want de twee kondigen aan dat ze gaan trouwen. Het acht jaar samenwonen is ze goed bevallen…

Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is sinds vrijdag 12 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's