Met het mes op tafel keert na maand weer terug op NPO 2: bekijk eerste beelden

Met het mes op tafel keert na maand weer terug op NPO 2: bekijk eerste beelden

<em>Met het mes op tafel</em> keert na maand weer terug op NPO 2: bekijk eerste beelden Na een maand afwezigheid kunnen de vaste kijkers van Met het mes op tafel vanaf vanavond eindelijk weer genieten van de quiz. Sjoerd van Ramshorst schuift weer aan om de spelshow te leiden, waarin aan een pokertafel vragen worden beantwoord en er wordt uiteraard ook gebluft. Bekijk de beelden van de nieuwe reeks Met het mes op tafel hieronder. Met het mes op tafel is vanaf maandag 15 april weer iedere werkdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak Bekijk deze video » Kijkers Met Het Mes Op Tafel! lovend op X over debuut Sjoerd van Ramshorst Bekijk deze video » Sjoerd van Ramshorst zingt Kon ik maar even bij je zijn: beter dan Gordon? Bekijk deze video »
Maandag 15 april om 14:44

Na een maand afwezigheid kunnen de vaste kijkers van Met het mes op tafel vanaf vanavond eindelijk weer genieten van de quiz. Sjoerd van Ramshorst schuift weer aan om de spelshow te leiden, waarin aan een pokertafel vragen worden beantwoord en er wordt uiteraard ook gebluft.

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks Met het mes op tafel hieronder.

Met het mes op tafel is vanaf maandag 15 april weer iedere werkdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's