Zien: Emma Heesters zingt nummer in het Arabisch

Zien: Emma Heesters zingt nummer in het Arabisch

Zien: <em>Emma Heesters</em> zingt nummer in het Arabisch Emma Heesters was eerder al te horen in het Nederlands, Engels, Italiaans en Spaans, maar ze voegt nu nog een taal toe aan haar repertoire. Op social media zet Emma namelijk een liedje waarin ze in het Arabisch te horen is... Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien! Emma Heesters zingt 'Vivo Per Lei' bij Radio 538 Bekijk deze video » ZIEN: Emma Heesters zingt Vivo Per Lei met Andrea Bocelli Bekijk deze video » Stars On Stage: Emma Heesters schittert met Never Enough uit The Greatest Showman (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 19 april om 09:56

Emma Heesters was eerder al te horen in het Nederlands, Engels, Italiaans en Spaans, maar ze voegt nu nog een taal toe aan haar repertoire. Op social media zet Emma namelijk een liedje waarin ze in het Arabisch te horen is...

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's