Het roer om: Dennis opvallend positief over rotte huisjes in Noorwegen

Het roer om: Dennis opvallend positief over rotte huisjes in Noorwegen

<em>Het roer om</em>: Dennis opvallend positief over rotte huisjes in Noorwegen In Het roer om hebben Annelies en Dennis besloten om het grote avontuur op te zoeken in Noorwegen. Ze doen een inspectie van de huisjes en komen wel erg veel houtrot tegen. Stort het huis in?Beide huisjes hebben enorme lekkage en daardoor is veel hout verrot. Het plafond komt bijna naar beneden als Dennis een kijkje neemt en Annelies is bang dat het huis instort. Maar Dennis is opvallend genoeg zeer positief gestemd. “Het verbaast me eigenlijk hoe goed het allemaal nog is.” Bekijk de beelden van Het roer om hierboven. Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv. Lesya en Jan uit Het roer om geven een update: 'Strubbelingen en tegenslagen' Bekijk deze video » Het roer om: betonstorten gaat helemaal mis, ‘is er iemand gewond?’ Bekijk deze video » Het roer om: Rikky en Marion wonen jaar in Franse Creuse, hoe gaat het nu? Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 19 april om 12:30

In Het roer om hebben Annelies en Dennis besloten om het grote avontuur op te zoeken in Noorwegen. Ze doen een inspectie van de huisjes en komen wel erg veel houtrot tegen.

Stort het huis in?
Beide huisjes hebben enorme lekkage en daardoor is veel hout verrot. Het plafond komt bijna naar beneden als Dennis een kijkje neemt en Annelies is bang dat het huis instort. Maar Dennis is opvallend genoeg zeer positief gestemd. “Het verbaast me eigenlijk hoe goed het allemaal nog is.”

Bekijk de beelden van Het roer om hierboven.

Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's