Martin Schwab en Victor Reinier na Baantjer herenigd in Flikken Maastricht

Martin Schwab en Victor Reinier na Baantjer herenigd in Flikken Maastricht

Vrijdag 19 april om 14:16

In Flikken Maastricht breekt een bijzonder moment aan want niemand minder dan Martin Schwab speelt een gastrol in de 200e aflevering van vrijdag 19 april. Normaal is hij de regisseur van de misdaadserie, maar nu keert hij even terug voor de camera als hij een rechercheur speelt. Eerder speelde hij al samen met Victor Reinier in Baantjer.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.

Martin Schwab en Victor Reinier na <em>Baantjer</em> herenigd in <em>Flikken Maastricht</em> In Flikken Maastricht breekt een bijzonder moment aan want niemand minder dan Martin Schwab speelt een gastrol in de 200e aflevering van vrijdag 19 april. Normaal is hij de regisseur van de misdaadserie, maar nu keert hij even terug voor de camera als hij een rechercheur speelt. Eerder speelde hij al samen met Victor Reinier in Baantjer. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Flikken Maastricht start vanavond: bekijk terugblik op schietpartij Maurice Bekijk deze video » Zien: GTST-acteurs duiken in moordzaak op in Flikken Maastricht (video) Bekijk deze video » Bijzonder moment Flikken Maastricht: dochter Victor Reinier speelt in de serie Bekijk deze video »
Serie :
Martin Schwab en Victor Reinier na Baantjer herenigd in Flikken Maastricht

Actuele video's

Meer actuele video's