Liefde voor het landgoed: Jeanne zoekt haar man en belt de Chinees

Liefde voor het landgoed: Jeanne zoekt haar man en belt de Chinees

<em>Liefde voor het landgoed</em>: Jeanne zoekt haar man en belt de Chinees In Liefde voor het landgoed moet Jeanne haar man nodig spreken, maar hij neemt zijn telefoon niet op. Dus ze besluit de Chinees te bellen. Jeanne vraagt of ze een man zien met een witte broek, en ze vinden Menno. “Ja, dit is een controle”, grapt ze door de telefoon. Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Liefde voor het landgoed start vrijdag op NPO 1: bekijk hier eerste beelden Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed: broers bepalen met steen, papier, schaar wie landgoed overneemt Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed: Otto en Marlies hebben groot nieuws, 'we gaan trouwen!' Bekijk deze video »
Vrijdag 19 april om 15:08

In Liefde voor het landgoed moet Jeanne haar man nodig spreken, maar hij neemt zijn telefoon niet op. Dus ze besluit de Chinees te bellen. Jeanne vraagt of ze een man zien met een witte broek, en ze vinden Menno. “Ja, dit is een controle”, grapt ze door de telefoon.

Bekijk het fragment van Liefde voor het landgoed hieronder. Liefde voor het landgoed is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's