Paniek als kandidate De slechtste chauffeur van Nederland de rem niet kan vinden

Paniek als kandidate De slechtste chauffeur van Nederland de rem niet kan vinden

Paniek als kandidate <em>De slechtste chauffeur van Nederland</em> de rem niet kan vinden In De slechtste chauffeur van Nederland zit de schrik er goed in als een kandidate de rem niet weet te vinden. Ze moet een parcours afleggen en raakt werkelijk met een rotvaart alle obstakels. EmotiesZe is haar emoties niet de baas en blijft het gaspedaal intrappen, ook de jury en John Williams schrikken zich rot en roepen dat ze moet stoppen. “Je kon de rem niet vinden en uit de paniek ging je alleen nog maar harder!”, aldus Williams als ze eindelijk de auto langs de kant zet. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De beste slechtste chauffeur van Nederland: Wassima ruïneert auto met stuurfout Bekijk deze video » Nieuw seizoen De slechtste chauffeur van Nederland: hysterische Noël krijst en scheurt Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Jessica lakt nagels tijdens het rijden Bekijk deze video »
Maandag 22 april om 14:26

In De slechtste chauffeur van Nederland zit de schrik er goed in als een kandidate de rem niet weet te vinden. Ze moet een parcours afleggen en raakt werkelijk met een rotvaart alle obstakels.

Emoties
Ze is haar emoties niet de baas en blijft het gaspedaal intrappen, ook de jury en John Williams schrikken zich rot en roepen dat ze moet stoppen. “Je kon de rem niet vinden en uit de paniek ging je alleen nog maar harder!”, aldus Williams als ze eindelijk de auto langs de kant zet.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's