Update bookmakers Songfestival: kans dat Joost Klein wint stijgt verder

Update bookmakers Songfestival: kans dat Joost Klein wint stijgt verder

Update bookmakers <em>Songfestival</em>: kans dat Joost Klein wint stijgt verder Bij Shownieuws ging het dinsdagavond over de act van Joost Klein op het Eurovisie Songfestival in Zweden en wie er naast hem op het podium zullen staan: dat zijn Stuntkabouter en Appie Mussa. BookmakersOndertussen zien we ook dat Europapa bij de bookmakers gestaag verder stijgt richting de toppositie. Het nummer staat nog altijd op de derde plek maar inmiddels denken de wedkantoren wel dat er 14 % kans is dat Joost met de overwinning naar huis gaat. Een paar dagen geleden was dat nog 10%. Zwitserland staat overigens nog altijd bovenaan, met het nummer The Code. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Joost Klein stijgt verder bij bookmakers: 'Europapa gaat wonderen verrichten' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Zo viel ik 40 kilo af in 3 maanden tijd' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Heftig: Connie Witteman moet na autopech uren in vrieskou wachten op wegenwacht Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 24 april om 09:24

Bij Shownieuws ging het dinsdagavond over de act van Joost Klein op het Eurovisie Songfestival in Zweden en wie er naast hem op het podium zullen staan: dat zijn Stuntkabouter en Appie Mussa.

Bookmakers
Ondertussen zien we ook dat Europapa bij de bookmakers gestaag verder stijgt richting de toppositie. Het nummer staat nog altijd op de derde plek maar inmiddels denken de wedkantoren wel dat er 14 % kans is dat Joost met de overwinning naar huis gaat. Een paar dagen geleden was dat nog 10%. Zwitserland staat overigens nog altijd bovenaan, met het nummer The Code.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's