Viktor Brand in Je Huis op Orde aangenaam verrast: "Wel heel gezellig!"

Viktor Brand in Je Huis op Orde aangenaam verrast: "Wel heel gezellig!"

Viktor Brand in <em>Je Huis op Orde</em> aangenaam verrast: &quot;Wel heel gezellig!&quot; Voor de verandering schrikt Viktor Brand zich in Je Huis op Orde deze keer niet rot en roept aangenaam verrast uit: "Wel heel gezellig!" Bekijk het fragment uit Je Huis op Orde hierboven Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Viktor Brand in Je Huis op Orde schrikt van de zolder: "Nee, wat is dit?!" Bekijk deze video » Viktor Brand treft ravage aan in Je Huis Op Orde: 'Ben me rot geschrokken' video) Bekijk deze video » Je huis op orde: Viktor Brand vindt een onderbroek onder de salontafel Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 24 april om 21:28

Voor de verandering schrikt Viktor Brand zich in Je Huis op Orde deze keer niet rot en roept aangenaam verrast uit: "Wel heel gezellig!"

Bekijk het fragment uit Je Huis op Orde hierboven

Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's