Viktor Brand treft ravage aan in Je Huis Op Orde: 'Ben me rot geschrokken' video)

Viktor Brand treft ravage aan in Je Huis Op Orde: 'Ben me rot geschrokken' video)

Woensdag 10 april om 21:24

Viktor Brand treft ravage aan in <em>Je Huis Op Orde</em>: 'Ben me rot geschrokken' video) Viktor Brand hielp woensdag in Je Huis Op Orde het gezin van Louise en Casper. Het stel woont samen met hun kinderen in Nieuw-Vennep. En dat niet alleen: het huis staat ook bommetje vol spullen. Het is zelfs zo erg, dat Brand even niet weet wat hij er mee aanmoet. Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video) Bekijk deze video » Woensdag in Je Huis op Orde: Karin breekt als ze spullen van haar vader ziet (video) Bekijk deze video » Je huis op orde: Christel en Seferlino krijgen ruzie om honderd soorten kruiden Bekijk deze video »
TV :

Viktor Brand hielp woensdag in Je Huis Op Orde het gezin van Louise en Casper. Het stel woont samen met hun kinderen in Nieuw-Vennep. En dat niet alleen: het huis staat ook bommetje vol spullen. Het is zelfs zo erg, dat Brand even niet weet wat hij er mee aanmoet.

Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's