Je huis op orde: Viktor Brand vindt een onderbroek onder de salontafel

Je huis op orde: Viktor Brand vindt een onderbroek onder de salontafel

<em>Je huis op orde</em>: Viktor Brand vindt een onderbroek onder de salontafel Bekijk in de video hierboven: Viktor is zich rot geschrokken van troep bij Louise en Casper. In Je huis op orde gaat Viktor Brand op onderzoek uit in de woonkamer van Louise en Casper. Het is er nogal rommelig en de presentator ontdekt allerlei oude spullen onder de salontafel, waaronder een onderbroek… Bekijk beelden van de onderbroek in de rommelige woonkamer in Je huis op orde hieronder. Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Woensdag in Je Huis op Orde: Karin breekt als ze spullen van haar vader ziet (video) Bekijk deze video » Je Huis op Orde: pijnlijk moment voor Karin "Ik word hier heel emotioneel van" Bekijk deze video » Je huis op orde: Christel en Seferlino krijgen ruzie om honderd soorten kruiden Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 11 april om 10:45

Bekijk in de video hierboven: Viktor is zich rot geschrokken van troep bij Louise en Casper.

In Je huis op orde gaat Viktor Brand op onderzoek uit in de woonkamer van Louise en Casper. Het is er nogal rommelig en de presentator ontdekt allerlei oude spullen onder de salontafel, waaronder een onderbroek…

Bekijk beelden van de onderbroek in de rommelige woonkamer in Je huis op orde hieronder.

Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's