Viktor Brand in Je Huis op Orde schrikt van de zolder: "Nee, wat is dit?!"

Viktor Brand in Je Huis op Orde schrikt van de zolder: "Nee, wat is dit?!"

Viktor Brand in <em>Je Huis op Orde</em> schrikt van de zolder: &quot;Nee, wat is dit?!&quot; In elke aflevering van Je Huis op Orde schrikt Viktor Brand van de bende. Vanavond is het weer zover. Viktor en Quirine zijn bij Shiva, Edwin en hun zes kinderen. Het gezin heeft een druk leven en van opruimen komt het niet altijd. Op zolder aangekomen roept Viktor uit: "Nee, wat is dit?!" Groter wonen is geen optie dus moeten ze afscheid nemen van veel spullen want met zoveel mensen in een huis, heb je ook heel veel spullen... Bekijk het fragment uit Je Huis op Orde hierboven Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video) Bekijk deze video » Je Huis Op Orde: Roos en Lotus in shock bij zien compleet omgetoverd huis (video) Bekijk deze video » Je huis op orde: zusjes hebben overlijden vader nog niet verwerkt en leven in enorme troep Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 20 maart om 14:25

In elke aflevering van Je Huis op Orde schrikt Viktor Brand van de bende. Vanavond is het weer zover. Viktor en Quirine zijn bij Shiva, Edwin en hun zes kinderen. Het gezin heeft een druk leven en van opruimen komt het niet altijd. Op zolder aangekomen roept Viktor uit: "Nee, wat is dit?!" Groter wonen is geen optie dus moeten ze afscheid nemen van veel spullen want met zoveel mensen in een huis, heb je ook heel veel spullen...

Bekijk het fragment uit Je Huis op Orde hierboven

Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's