Hart van Nederland: peperdure auto crasht en raakt flink beschadigd in Asten (video)

Hart van Nederland: peperdure auto crasht en raakt flink beschadigd in Asten (video)

Donderdag 25 april om 19:10

<em>Hart van Nederland</em>: peperdure auto crasht en raakt flink beschadigd in Asten (video) In het Noord-Brabantse Asten is donderdag een auto gecrasht in een paardenweide. Op beelden van Hart van Nederland is te zien dat de wagen flinke schade heeft. Volgens de politie gaat het om een eenzijdig ongeval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Brand op Lombokstraat Utrecht: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Hilarisch: imitatie Caroline van der Plas zorgt voor hard gelach in Tweede Kamer (video) Bekijk deze video » Enorme brand in Hazerswoude-Dorp: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Noord-Brabantse Asten is donderdag een auto gecrasht in een paardenweide. Op beelden van Hart van Nederland is te zien dat de wagen flinke schade heeft. Volgens de politie gaat het om een eenzijdig ongeval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's