Tineke de Nooij na 8 maanden pensioen terug op de radio: "Ik schaam me kapot"

Tineke de Nooij na 8 maanden pensioen terug op de radio: "Ik schaam me kapot"

Zondag 14 augustus 2022 om 07:43

Radiomaker Tineke de Nooij is weer terug. Ze vond het leuk om voor het eerst sinds haar afscheid weer een eigen radioprogramma te maken. "Het was als vanouds. Oh, ik heb genoten", zegt De Nooij in gesprek met het ANP. In de Shownieuws-video hiernder vertelt ze dat ze precies 8 maanden gepensioneerd is geweest: "Het is zo een leuk aanbod van Veronica."

Het 81-jarige radio-icoon is vanaf dit weekend iedere zaterdag- en zondagavond weer met een eigen programma op Radio Veronica te horen.

<em>Tineke de Nooij</em> na 8 maanden <em>pensioen</em> terug op de radio: &quot;Ik schaam me kapot&quot; Radiomaker Tineke de Nooij is weer terug. Ze vond het leuk om voor het eerst sinds haar afscheid weer een eigen radioprogramma te maken. "Het was als vanouds. Oh, ik heb genoten", zegt De Nooij in gesprek met het ANP. In de Shownieuws-video hiernder vertelt ze dat ze precies 8 maanden gepensioneerd is geweest: "Het is zo een leuk aanbod van Veronica." Het 81-jarige radio-icoon is vanaf dit weekend iedere zaterdag- en zondagavond weer met een eigen programma op Radio Veronica te horen. Bekijk ook Tineke de Nooij (81) dolblij met comeback bij Radio Veronica (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's