De slechtste chauffeur van Nederland: kandidate ruïneert de camping

De slechtste chauffeur van Nederland: kandidate ruïneert de camping

<em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: kandidate ruïneert de camping In De slechtste chauffeur van Nederland krijgt een kandidate een test voor haar kiezen op de camping. Ze neemt met haar caravan voorrang terwijl ze daar geen recht op heeft. Ook rijdt ze onder meer de waslijn omver en knalt ze tegen een andere auto aan. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Nieuw seizoen De slechtste chauffeur van Nederland: hysterische Noël krijst en scheurt Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Jessica lakt nagels tijdens het rijden Bekijk deze video » Paniek als kandidate De slechtste chauffeur van Nederland de rem niet kan vinden Bekijk deze video »
Donderdag 25 april om 14:40

In De slechtste chauffeur van Nederland krijgt een kandidate een test voor haar kiezen op de camping. Ze neemt met haar caravan voorrang terwijl ze daar geen recht op heeft. Ook rijdt ze onder meer de waslijn omver en knalt ze tegen een andere auto aan.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's