Spoorloos: Ad’s partner Lieke hoopt ook ooit biologische ouders te vinden

Spoorloos: Ad’s partner Lieke hoopt ook ooit biologische ouders te vinden

<em>Spoorloos</em>: Ad’s partner Lieke hoopt ook ooit biologische ouders te vinden In Spoorloos krijgt Ad meer informatie over zijn biologische ouders, hij werd geboren in Roemenië en is geadopteerd. Ook zijn partner Lieke werd geadopteerd, en zij steunt hem tijdens zijn deelname aan Spoorloos. Zij hoopt zelf ook op meer informatie over haar biologische ouders, ze werd te vondeling gelegd in China. En ze wordt emotioneel als ze hierover praat… Bekijk de beelden van Spoorloos hieronder. Spoorloos is elke woensdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Maria in Spoorloos over identiteitscrisis: 'In Parijs geboren, maar hou van boerenkool' Bekijk deze video » Emotionele beelden Spoorloos: Jung Soo ziet moeder weer na onrustige jeugd in Korea Bekijk deze video »
Dinsdag 9 april om 20:47

In Spoorloos krijgt Ad meer informatie over zijn biologische ouders, hij werd geboren in Roemenië en is geadopteerd. Ook zijn partner Lieke werd geadopteerd, en zij steunt hem tijdens zijn deelname aan Spoorloos. Zij hoopt zelf ook op meer informatie over haar biologische ouders, ze werd te vondeling gelegd in China. En ze wordt emotioneel als ze hierover praat…

Bekijk de beelden van Spoorloos hieronder.

Spoorloos is elke woensdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's