Hart van NL: fietser (56) zwaargewond na ongeval met bestelbus, mogelijk bewust aangereden (video)

Hart van NL: fietser (56) zwaargewond na ongeval met bestelbus, mogelijk bewust aangereden (video)

Friday 17 May om 09:55

<em>Hart van NL</em>: fietser (56) zwaargewond na ongeval met bestelbus, mogelijk bewust aangereden (video) In Eindhoven is donderdagmiddag een 56-jarige man zwaargewond geraakt. Voglens Hart van Nederland werd de man aangereden door een bestelbus. De bestuurder is aangehouden, want de politie verdenkt hem ervan dat hij de man bewust heeft aangereden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: kind geschept door auto in Den Haag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politieachtervolging Maastricht eindigt in ernstig ongeluk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweerman gewond bij uitslaande woningbrand in Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Eindhoven is donderdagmiddag een 56-jarige man zwaargewond geraakt. Voglens Hart van Nederland werd de man aangereden door een bestelbus. De bestuurder is aangehouden, want de politie verdenkt hem ervan dat hij de man bewust heeft aangereden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's