Mona Keijzer: 'Ik sluit niet uit dat ik premier word' (video)

Mona Keijzer: 'Ik sluit niet uit dat ik premier word' (video)

Thursday 23 May om 12:46

Mona Keijzer wordt steeds opnieuw genoemd als premierskandidaat maar het BBB-kamerlid blijft stug volhouden dat dat niet aan de orde is: 'Ik ben van de kleinste partij. Geert Wilders is aan zet', vertelt ze bij Ongehoord Nieuws.

'Sluit het niet uit'
Toch sluit Keijzer ook weer niet helemaal uit dat ze premier wordt: 'Je moet in het leven nooit dingen uitsluiten. Als ik iets geleerd heb dan is dat het.' De andere mensen in de studio weten genoeg na dat antwoord: 'Ik hoor gewoon eigenlijk een ja.'

Bekijk het fragment van Ongehoord Nederland TV hieronder

Mona Keijzer: 'Ik sluit niet uit dat ik premier word' (video) Mona Keijzer wordt steeds opnieuw genoemd als premierskandidaat maar het BBB-kamerlid blijft stug volhouden dat dat niet aan de orde is: 'Ik ben van de kleinste partij. Geert Wilders is aan zet', vertelt ze bij Ongehoord Nieuws. 'Sluit het niet uit'Toch sluit Keijzer ook weer niet helemaal uit dat ze premier wordt: 'Je moet in het leven nooit dingen uitsluiten. Als ik iets geleerd heb dan is dat het.' De andere mensen in de studio weten genoeg na dat antwoord: 'Ik hoor gewoon eigenlijk een ja.' Bekijk het fragment van Ongehoord Nederland TV hieronder Bekijk ook Wordt Rita Verdonk de minister van Migratie in kabinet Wilders I? Bekijk deze video » Geert Wilders: 'Ik zou kunnen aftreden en dan kan Fleur Agema me alsnog premier maken' Bekijk deze video » Frans Timmermans neergesabeld in eigen clubhuis: 'Geen talent' (Sophie & Jeroen) Bekijk deze video »
TV :
Mona Keijzer: 'Ik sluit niet uit dat ik premier word' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's