Kandidate De slechtste chauffeur van Nederland is zwanger: 'Hopelijk stuurkunsten van papa'

Kandidate De slechtste chauffeur van Nederland is zwanger: 'Hopelijk stuurkunsten van papa'

Kandidate <em>De slechtste chauffeur van Nederland</em> is zwanger: 'Hopelijk stuurkunsten van papa' In De slechtste chauffeur van Nederland heeft een deelneemster een proef aan zich voorbij laten gaan. Ze voelde zich namelijk al een tijdje niet zo goed en ze is er nu achter waarom: ze is zwanger. Het stel wordt gefeliciteerd door John Williams, maar hij wil daar wel iets duidelijk bij zeggen. “Ik hoop dat die kleine de stuurkunsten van papa heeft.” Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) De slechtste chauffeur van Nederland: kandidate ruïneert de camping Bekijk deze video » Enorme ravage in De slechtste chauffeur van Nederland: 'Het is net bowlen' Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Anouk rijdt met 15 km/u auto total loss Bekijk deze video »
Monday 27 May om 09:18

In De slechtste chauffeur van Nederland heeft een deelneemster een proef aan zich voorbij laten gaan. Ze voelde zich namelijk al een tijdje niet zo goed en ze is er nu achter waarom: ze is zwanger. Het stel wordt gefeliciteerd door John Williams, maar hij wil daar wel iets duidelijk bij zeggen. “Ik hoop dat die kleine de stuurkunsten van papa heeft.”

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's