Op X uiteenlopende reacties op beoogd premier Dick Schoof

Op X uiteenlopende reacties op beoogd premier Dick Schoof

Tuesday 28 May om 20:48

In RTL Nieuws een blik op het CV van beoogd premier Dick Schoof. Momenteel is hij de hoogste ambtenaar op het ministerie van Justitie en Veiligheid, eerder was hij de baas van de AIVD en hij was actief tijdens de ramp met de vlucht MH17. Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hieronder.

Op X uiteenlopende reacties op beoogd premier <em>Dick Schoof</em> In RTL Nieuws een blik op het CV van beoogd premier Dick Schoof. Momenteel is hij de hoogste ambtenaar op het ministerie van Justitie en Veiligheid, eerder was hij de baas van de AIVD en hij was actief tijdens de ramp met de vlucht MH17. Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hieronder. Maar wat vindt men van deze kandidaat die mogelijk de premier van ons land wordt en hoe zijn ze op deze persoon uitgekomen? Bekijk hieronder een greep uit de uiteenlopende reacties over Dick Schoof op X. Eindelijk weten we 't: Topambtenaar Dick Schoof gaat onze nieuwe premier worden! Voor velen een vrij verrassende naam. Hoe zijn ze bij deze man gekomen? Journalist Ron Fresen (@ronfresen) zit bij ons aan tafel. #SophieEnJeroen #premier pic.twitter.com/FMP1KSiQKT— Sophie & Jeroen (@sophieenjeroen) May 28, 2024 Ed Nijpels is tevreden met Dick Schoof, dan weet je dat het niet goed is voor Nederland. Dick Schoof is de broer van Nico Schoof (D66). Dit is nog erger dan Frans Timmermans als mp. pic.twitter.com/HDfkOLM9XZ— Vincent (@V_iswakker) May 28, 2024 Premier Dick Schoof. Ik geef hem het voordeel van de twijfel. Maar alleen omdat Geert Wilders wat in hem ziet. pic.twitter.com/JuXWpbUsbv— Lou Lewinsky 2 (@lewinskylou2) May 28, 2024 Beoogd premier Dick Schoof heeft geen enkel probleem met wat de AIVD en NCTV de afgelopen decennia deden, toenemende inperking van vrijheid en privacy lijkt voor hem zelfs een positieve ontwikkeling. Dit kabinet zal onze vrijheden niet beschermen.https://t.co/uLuwoM8Wfv pic.twitter.com/9gd0qIkR4w— Jona Walk (@JonaWalk) May 28, 2024 Bekijk ook HvNL: kandidaat-premier Dick Schoof denkt bij te kunnen dragen aan verbinding Bekijk deze video » Ron Fresen in De Oranjezondag: 'Meest logisch dat Wilders premier wordt' (video) Bekijk deze video » Mona Keijzer: 'Ik sluit niet uit dat ik premier word' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Op X uiteenlopende reacties op beoogd premier Dick Schoof

Maar wat vindt men van deze kandidaat die mogelijk de premier van ons land wordt en hoe zijn ze op deze persoon uitgekomen? Bekijk hieronder een greep uit de uiteenlopende reacties over Dick Schoof op X.Actuele video's

Meer actuele video's