De slechtste chauffeur van Nederland: Anouk snapt verschil gas en rem niet

De slechtste chauffeur van Nederland: Anouk snapt verschil gas en rem niet

<em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: Anouk snapt verschil gas en rem niet In De slechtste chauffeur van Nederland gaat het weer helemaal mis met Anouk. Ze rijdt vol de muur met blokken in, maar al snel wordt duidelijk waarom. Het verschil tussen het gaspedaal en de rem is blijkbaar niet helemaal duidelijk voor haar. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Paniek als kandidate De slechtste chauffeur van Nederland de rem niet kan vinden Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Anouk rijdt met 15 km/u auto total loss Bekijk deze video » Kandidate De slechtste chauffeur van Nederland is zwanger: 'Hopelijk stuurkunsten van papa' Bekijk deze video »
Thursday 6 June om 10:41

In De slechtste chauffeur van Nederland gaat het weer helemaal mis met Anouk. Ze rijdt vol de muur met blokken in, maar al snel wordt duidelijk waarom. Het verschil tussen het gaspedaal en de rem is blijkbaar niet helemaal duidelijk voor haar.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's