Alberto Stegeman over 'sadistisch beleid' verdachten zorgboerderij Wedde: 'Onbegrijpelijk'

Alberto Stegeman over 'sadistisch beleid' verdachten zorgboerderij Wedde: 'Onbegrijpelijk'

<em>Alberto Stegeman</em> over 'sadistisch beleid' verdachten zorgboerderij Wedde: 'Onbegrijpelijk' De twee hoofdverdachten in de zaak rond zorgboerderij Wedde moesten maandag voor de rechter verschijnen. Alberto Stegeman, die de zaak aan het licht bracht, reageert. Undercover in Nederland: eigenaar zorgboerderij Wedde erkent middeleeuwse martelpraktijken 'Sadistisch beleid'Paul W. en Michel K. vertellen in de rechtszaal hun verhaal. Ze geven toe dat ze te ver zijn gegaan, ze worden verdacht van geestelijke en lichamelijke mishandeling van cliënten. Volgens Stegeman zei een verdachte dat hij kampte met een speed-verslaving en de ander ging over de schreef na 48 uur niet te hebben geslapen en last te hebben van ziektes. Stegeman vindt het onbegrijpelijk dat het ‘sadistische beleid’ kon plaatsvinden op de zorgboerderij. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Stegeman tegen kwakzalver in Undercover in Nederland: 'Ik vind u levensgevaarlijk!' Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Alberto confronteert Ilona R. met wanpraktijken Bekijk deze video » Verdachten mishandeling zorgboerderij Wedde voor de rechter: 'Domme dingen gedaan' Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 10 June om 15:50

De twee hoofdverdachten in de zaak rond zorgboerderij Wedde moesten maandag voor de rechter verschijnen. Alberto Stegeman, die de zaak aan het licht bracht, reageert.

Undercover in Nederland: eigenaar zorgboerderij Wedde erkent middeleeuwse martelpraktijken

'Sadistisch beleid'
Paul W. en Michel K. vertellen in de rechtszaal hun verhaal. Ze geven toe dat ze te ver zijn gegaan, ze worden verdacht van geestelijke en lichamelijke mishandeling van cliënten. Volgens Stegeman zei een verdachte dat hij kampte met een speed-verslaving en de ander ging over de schreef na 48 uur niet te hebben geslapen en last te hebben van ziektes. Stegeman vindt het onbegrijpelijk dat het ‘sadistische beleid’ kon plaatsvinden op de zorgboerderij.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's