Lang leve de liefde: Saba probeert ijs te breken met zeer gewaagde sokken

Lang leve de liefde: Saba probeert ijs te breken met zeer gewaagde sokken

<em>Lang leve de liefde</em>: Saba probeert ijs te breken met zeer gewaagde sokken In Lang leve de liefde gaan Saba en Binta onderzoeken of ze een match zijn. Saba komt gelijk met een goede binnenkomer, hij heeft namelijk zeer gewaagde sokken meegenomen om het ijs te breken… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: twijfelende Martijn weet niet wat hij in een partner zoekt (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Mabel en Michel komen niet meer bij tijdens apart spelletje Bekijk deze video » Marijke en Wanda openhartig in LLDL: 'Ik durfde niet uit de kast te komen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 13 June om 13:26

In Lang leve de liefde gaan Saba en Binta onderzoeken of ze een match zijn. Saba komt gelijk met een goede binnenkomer, hij heeft namelijk zeer gewaagde sokken meegenomen om het ijs te breken…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's