Jada Borsato met Vaderdag op Ibiza met broers en moeder, geen Marco te zien (video)

Jada Borsato met Vaderdag op Ibiza met broers en moeder, geen Marco te zien (video)

<em>Jada Borsato</em> met Vaderdag op Ibiza met broers en moeder, geen Marco te zien (video) Jada Borsato heeft op Vaderdag zonnige beelden gedeeld van Ibiza. Ze verblijft daar ogenschijnlijk met haar moeder en broers, in de video genieten ze samen op een terrasje. Maar geen spoor van papa Marco Borsato… Borsato is al een tijdje van de radar verdwenen sinds hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Wolter Kroes vergelijkt aangekomen Marco Borsato met Pavarotti Bekijk deze video » Zien: zo rijdt Marco Borsato onherkenbaar op zijn motor het land door Bekijk deze video » Leontine Ruiters onthult probleem: 'Vanwege spanning kan ik dit niet meer' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 17 June om 12:25

Jada Borsato heeft op Vaderdag zonnige beelden gedeeld van Ibiza. Ze verblijft daar ogenschijnlijk met haar moeder en broers, in de video genieten ze samen op een terrasje. Maar geen spoor van papa Marco Borsato… Borsato is al een tijdje van de radar verdwenen sinds hij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's