Roemeense criminelen stelen uit rijdende auto: bekijk de beelden

Roemeense criminelen stelen uit rijdende auto: bekijk de beelden

Roemeense <em>criminelen</em> stelen uit rijdende auto: bekijk de beelden Roemeense criminelen slaan weer toe en gebruiken een zeer gevaarlijke methode om de buit binnen te halen. Op beelden is te zien dat ze vlak achter een rijdende vrachtwagen gaan rijden en zo proberen de wagen binnen te dringen om spullen te stelen. Dit terwijl ze met flinke snelheid over de weg razen.Brutale roversbende uit Roemenië gaat zo te werk. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: jongetje aangereden tijdens oversteken in Den Haag (video) Bekijk deze video » Dodelijk ongeluk Lelystad: motorrijder komt om het leven na botsing met vrachtwagen Bekijk deze video » Mark Rutte bij laatste ministerraad: 'Eer dat Nederland me dit 14 jaar liet doen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 21 June om 13:57

Roemeense criminelen slaan weer toe en gebruiken een zeer gevaarlijke methode om de buit binnen te halen. Op beelden is te zien dat ze vlak achter een rijdende vrachtwagen gaan rijden en zo proberen de wagen binnen te dringen om spullen te stelen. Dit terwijl ze met flinke snelheid over de weg razen.Brutale roversbende uit Roemenië gaat zo te werk.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's