Leader Wie is de mol? met onbekenden in Oman: wat zijn de eerste hints?

Leader Wie is de mol? met onbekenden in Oman: wat zijn de eerste hints?

Leader <em>Wie is de mol?</em> met onbekenden in Oman: wat zijn de eerste hints? Binnenkort kunnen we eindelijk genieten van een nieuwe reeks van Wie is de mol?, al is het met een grote verandering. Deze keer doen er namelijk geen BN'ers mee maar alleen onbekende kandidaten. Ook wordt deze editie niet op NPO 1 uitgezonden, maar op NPO Start. Maar de Molloten kunnen al aan de slag, want de leader is uit. Wijst er al een pijltje naar Ben? En waarom zie je bij Tessa en Tiemen geen rood licht? Bekijk de leader van Wie is de mol? en reacties van fans in de video hieronder. Wie is de mol? met onbekende Nederlanders is vanaf 28 juni te streamen bij NPOStart. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Spoiler Wie is de mol? 2024: bekijk de onthulling, dit is de mol! Bekijk deze video » Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders start 28 juni: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Wie is de mol? met onbekenden vanaf 28 juni bij NPO Start: dit zijn de kandidaten Bekijk deze video »
Friday 21 June om 14:56

Binnenkort kunnen we eindelijk genieten van een nieuwe reeks van Wie is de mol?, al is het met een grote verandering. Deze keer doen er namelijk geen BN'ers mee maar alleen onbekende kandidaten. Ook wordt deze editie niet op NPO 1 uitgezonden, maar op NPO Start. Maar de Molloten kunnen al aan de slag, want de leader is uit. Wijst er al een pijltje naar Ben? En waarom zie je bij Tessa en Tiemen geen rood licht?

Bekijk de leader van Wie is de mol? en reacties van fans in de video hieronder.

Wie is de mol? met onbekende Nederlanders is vanaf 28 juni te streamen bij NPOStart. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's