Varkens nog steeds mishandeld met tasers: bekijk de schokkende beelden

Varkens nog steeds mishandeld met tasers: bekijk de schokkende beelden

Varkens nog steeds mishandeld met <em>tasers</em>: bekijk de schokkende beelden Er zijn nieuwe beelden opgedoken van varkens die worden mishandeld met elektrische schokken. Al jaren wordt gesproken om tasers te verbieden in dit soort situaties, maar transporteurs gebruiken ze nog steeds om bijvoorbeeld varkens in de wagen te krijgen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: man en vrouw raken zwaargewond op Zeeuwse camping na conflict' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: tien gewonden door val megaspandoek bij wedstrijd FC Twente (video) Bekijk deze video » Zwerver brengt gevonden portemonnee met 2000 euro naar politie (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 24 June om 12:20

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van varkens die worden mishandeld met elektrische schokken. Al jaren wordt gesproken om tasers te verbieden in dit soort situaties, maar transporteurs gebruiken ze nog steeds om bijvoorbeeld varkens in de wagen te krijgen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's