Zien: Tino Martin zingt op verjaardag vriendin Kimberley Never nooit meer met Replay

Zien: Tino Martin zingt op verjaardag vriendin Kimberley Never nooit meer met Replay

Zien: Tino Martin zingt op verjaardag vriendin Kimberley <em>Never nooit meer</em> met Replay Tino Martin heeft een bijzonder verjaardagcadeau aan zijn vriendin Kimberley gegeven. De zanger bracht namelijk een speciaal nummer live ten gehore, maar dat deed hij niet alleen… Waar is Gordon?Voor de gelegenheid heeft Tino Replay laten overkomen, zodat ze samen het nummer Never nooit meer kunnen zingen speciaal voor Kimberley. Gordon was de grote afwezige, normaal neemt hij ook een deel van de zang voor zijn rekening maar Tino heeft zijn plek ingenomen. Kimberley is groot fan van Replay. Bekijk het optreden van Tino Martin en Replay hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin) Zien: Tino Martin doet bijzondere goocheltruc inclusief dans-act Bekijk deze video » Anouk & Tino Martin nemen duet op: 'Voor je het weet' Bekijk deze video » Wat vindt Tino Martin ervan dat Anouk hem 'zware alcoholist' noemt? Bekijk deze video »
Monday 24 June om 12:06

Tino Martin heeft een bijzonder verjaardagcadeau aan zijn vriendin Kimberley gegeven. De zanger bracht namelijk een speciaal nummer live ten gehore, maar dat deed hij niet alleen…

Waar is Gordon?
Voor de gelegenheid heeft Tino Replay laten overkomen, zodat ze samen het nummer Never nooit meer kunnen zingen speciaal voor Kimberley. Gordon was de grote afwezige, normaal neemt hij ook een deel van de zang voor zijn rekening maar Tino heeft zijn plek ingenomen. Kimberley is groot fan van Replay.

Bekijk het optreden van Tino Martin en Replay hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's