Zien: Tino Martin doet bijzondere goocheltruc inclusief dans-act

Zien: Tino Martin doet bijzondere goocheltruc inclusief dans-act

Zien: <em>Tino Martin</em> doet bijzondere goocheltruc inclusief dans-act Op social media laat Tino Martin zien dat hij van allerlei markten thuis is. Mocht zijn zangcarrière ooit in een dip zitten, dan kan hij altijd nog illusionist worden. In een video laat Tino zien wat hij in huis heeft met een heuse goocheltruc. En daar horen natuurlijk ook sierlijke danspasjes bij. Maar of het resultaat nou zo indrukwekkend is... Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Middelvingers voor Lil' Kleine tijdens gastoptreden Tino Martin Bekijk deze video » Tino Martin weet niets over ruzie met Wesly Bronkhorst: 'Heb het een stuk drukker' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Tino Martin terug bij af, Ahoy-ophef nieuwe smet op carrière' Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 23 februari om 12:32

Op social media laat Tino Martin zien dat hij van allerlei markten thuis is. Mocht zijn zangcarrière ooit in een dip zitten, dan kan hij altijd nog illusionist worden. In een video laat Tino zien wat hij in huis heeft met een heuse goocheltruc. En daar horen natuurlijk ook sierlijke danspasjes bij. Maar of het resultaat nou zo indrukwekkend is...

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's