Donderdag in De Vooravond: Chantal Janzen over nieuw seizoen Chantal komt werken

Donderdag in De Vooravond: Chantal Janzen over nieuw seizoen Chantal komt werken
De gasten van donderdag 3 september

Kijktip :

De redactie van De Vooravond heeft voor de uitzending van donderdag 3 september weer een goed gevuld programma geregeld. Chantal Janzen is één van de gasten; zij komt vertellen over het nieuwe seizoen van Chantal komt werken. Wie komen er nog meer langs?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 3 september

  • Waarom is er de laatste tijd zo'n explosie aan geweld in de drillrap wereld en waardoor wordt dat veroorzaakt? Deze vragen bespreken we samen met jongerencoach Joshua Kotadiny en Paul Vugts, die in opdracht van het OM en de Mr Eva Meillo Stichting een boek heeft geschreven: Tieners achter de tralies.
  • Sinds de Tweede Wereldoorlog heeft Nederland niet eerder zo'n lange periode Oranje moeten missen.Jeroen Stekelenburg blikt vooruit op de wedstrijd van morgen: Nederland tegen Polen.
  • Vanavond vertelt Chantal Janzen over het nieuwe seizoen Chantal Komt Werken, waarin ze zichzelf weer in het diepe heeft gegooid door bij de meest uiteenlopende beroepen de handen uit de mouwen te steken.
  • Omroep Max bestaat 15 jaar.Jan Slagter vertelt over de voor- en tegenslagen die zijn omroep heeft moeten doorstaan.Esmée van Kampen en Emma Wortelboer vertellen voor welke Max-programma's ze thuisblijven.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV