Popcorn-spektakelfilm Aquaman vanaf 17 oktober te zien op Netflix

Popcorn-spektakelfilm Aquaman vanaf 17 oktober te zien op Netflix
Met superster Jason Momoa in de hoofdrol

Kijktip :

Vanaf 17 oktober staat de film Aquaman op Netflix. De streamingdienst met de rode N verblijdt zijn gebruikers opnieuw met een grootse spektakelfilm vol popcornvermaak in de vorm van het superheldenepos Aquaman van DC Comics.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Het verhaal
Aquaman speelt zich af na de gebeurtenissen van Justice League. De film vertelt het verhaal van Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten stappen en zich moeten tonen als een ware leider over de Zeven Zeeën. Dit moet hij doen in de wereld boven het wateroppervlak, die de zee vernietigt, en in zijn eigen onderwaterrijk, waar ook de nodige spanningen zijn.

Acteur Jason Momoa in de film 'Aquaman'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Met de succesvolle regisseur James Wan (Fast & Furious 7, Saw) en een budget van 160 miljoen dollar kon het bijna niet misgaan. Aquaman is een achtbaanrit onder water die in visueel opzicht overdonderd; de film is de mooiste zijn soort. Ook de sympatieke, afgetrainde Momoa is absoluut geen telleurstelling. Als je op zoek bent naar schoonheid, dan wordt dat wordt dubbel en dwars beloond. Ook voor 'makkelijk entertainment' zit je met deze film goed. Aquaman is een guilty pleasure, waarbij het verstand op nul kan. Drie sterren.

Nieuws over Aquaman 2!
De start van de opnames voor Aquaman 2 staat voor medio 2021 gepland. Helemaal zeker is dat niet, want dat hangt van het verloop van de coronacrisis af. Mocht men gewoon van start kunnen, dan zien we het vervolg in december 2022 verschijnen.

Cast
Naast Jason Momoa (Game of Thrones) en Nicole Kidman (Lion) zijn ook Amber Heard (The Danish Girl), Patrick Wilson (The Founder) en Willem Dafoe (Murder on the Orient Express) te zien in deze film.. De regie is van James Wan (Insidious).

Aquaman is vanaf 17 oktober 2020 op Netflix te zien. Genre: Actie, Avontuur. Tijdsduur 144 minuten. IMDb-score 6,9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV