Tv-première Wonder vrijdag 4 december te zien op Net5

Tv-première Wonder vrijdag 4 december te zien op Net5
Ook te streamen via Google Play en Pathé Thuis

Kijktip :

Na zijn adembenemend mooie acteerwerk in Room (2015) was het even afwachten kindsterretje Jacob Tremblay in de vergetelheid zou verdwijnen. Niets bleek minder waar: twee jaar later schitterde hij in het hartverscheurende drama Wonder. Deze prachtige film is vrijdag te zien op Net5 en je kunt Wonder streamen via onder meer Google Play en Pathé Thuis.

Het verhaal
Wonder vertelt het ontroerende verhaal over een 10-jarig jongetje, August "Auggie" Pullman genaamd, met een zeldzame, aangeboren aangezichtsafwijking, waardoor hij een misvormd gezicht heeft. Na de vele operaties die August heeft ondergaan, krijgt hij thuisonderwijs van zijn moeder. Zijn ouders besluiten hem echter naar een privéschool te sturen, maar niet iedereen is blij met mismaaktheid in hun midden. Met de hulp van zijn ouders probeert Auggie zijn draai te vinden op zijn nieuwe school.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
We geven het direct toe: Wonder is op sommige momenten wel érg sentimenteel en speelt overduidelijk de feelgood-kaart. In tegenstelling tot sommige andere films werkt het dit keer echter uitstekend en dat is vooral te danken aan het prachtige, natuurlijke acteerwerk van Tremblay in de hoofdrol. Hij wordt ondersteund door niet de minste collega's: Julia Roberts en Owen Wilson vertolken zijn ouders. Vooral Roberts spat van het scherm als warme, liefhebbende moeder - zo één die we allemaal wel willen hebben. De film heeft ook een Nederlands tintje: grimeur Arjen Tuiten ontving een Oscarnominatie voor zijn make-up.

Cast
Naast Jacob Tremblay (Doctor Sleep) en Julia Roberts (Money Monster) zijn ook Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel) en Izabela Vidovic (Homefront) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower).

Wonder (2017) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op vrijdag 4 december om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: drama. Speelduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV