Schitterende sequel Spider-Man 2 zie je 25 december op RTL 7

Schitterende sequel Spider-Man 2 zie je 25 december op RTL 7
Tweede deel uit de trilogie van Sam Raimi

Kijktip :

Na de bijzondere Sam Raimi-film waarin de Marvel-superheld Spider-Man het opnam tegen zijn grootste vijand, Green Goblin. Nu volgt de tweede film, waarin Doc Ock de grote tegenstander is. Spider-Man 2 is op Eerste Kerstdag te zien op RTL 7.

Lees ook waar je alle Spider-Man films kunt streamen.

Het verhaal
Peter Parker durft niet toe te geven aan de liefde van zijn leven Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), omdat zijn vijanden haar anders kwaad zouden doen. Spider-Man moet het dit keer het opnemen tegen de geniale Doctor Octavius, een geleerde die na een mislukt experiment veranderd is in de achtpotige Doctor Octopus - kortweg 'Doc Ock'. Peters vriend Harry Osborn, die Spider-Man schuldig acht aan de dood van zijn vader, gebruikt Doc Ock om af te rekenen Spider-Man.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Waar Spider-Man het superheldengenre een kickstart gaf, doet Spider-Man 2 er nog eens een schepje bovenop. Het verhaal, de dialogen en de karakterontwikkeling van Tobey Maguire's Spider-Man is iets wat we sindsdien ook niet meer gezien hebben. Alfred Molina is meesterlijk als Doc Ock en de visuele en special effecten zijn fantastisch. Er is erg weinig op deze film aan te merken: 4,5 ster.

Je ziet op Eerste Kerstdag ook Spider-Man en Spider-Man 3 op RTL 7.

Spider-Man 2 (2004) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op vrijdag 25 december om 20.00 uur te zien op RTL 7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV