Vanavond op tv: start De Bauers: bestemming onbekend, Paris Saint-Germain - Manchester City

Vanavond op tv: start De Bauers: bestemming onbekend, Paris Saint-Germain - Manchester City
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 28 april

Kijktip :

Vanaf vanavond zijn Frans en Mariska Bauer terug met een gloednieuw reisprogramma, De Bauers: bestemming onbekend. Verder onder meer de wedstrijd Paris Saint-Germain - Manchester City. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 28 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De Bauers: bestemming onbekend

RTL 4
20:30 uur

Frans en Mariska Bauer gaan weer op reis in het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend. Dit keer blijven ze in de buurt en worden ze wekelijks verrast door een voor hen vreemde wereld waar ze in terecht komen. Frans en Mariska komen terecht op plekken waar ze nog nooit van hebben gehoord en ontmoeten mensen met een levensstijl die ze niet kennen. Ze dompelen zich onder in unieke levensstijlen, met verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen, en vallen van de ene in de andere verbazing.

Terug: Zeeman confronteert: stalkers

RTL 5
20:30 uur

Misdaadjournalist Thijs Zeeman is terug met een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers, waarin hij het gesprek aangaat met stalkers die niet willen stoppen met het herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun doodsbange slachtoffers. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen probeert Thijs de Groningse Miranda te bevrijden uit de destructieve greep van haar ex, meestermanipulator Stephan.

Nieuw: Bouw je droom: Het Wylde Pad

NET 5
20:30 uur

In het nieuwe realityprogramma Bouw je droom: Het Wylde Pad beginnen interieur-influencer Rachel van Sas en haar man Willem zonder ervaring een vakantiepark in Friesland. Rachel en Willem starten aan het avontuur met huisvriend Martijn Manschot, bekend van het succesvolle platform Gierige Gasten. Ze willen en nu onaantrekkelijke plek in het noorden van het land omtoveren tot een bruisend vakantieoord vol eigentijdse events en ontspanning.

Live: Paris Saint-Germain - Manchester City

SBS 6
21:00 uur

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Paris Saint-Germain - Manchester City in de halve finale van de Champions League. Online kun je kijken op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. PSG wist in de kwartfinale titelhouder Bayern München uit te schakelen. Vorig seizoen verloren de Fransen juist in de finale van Bayern. Manchester City was twee keer te sterk voor Borussia Dortmund.

Rooijakkers over de vloer: Richard Groenendijk

RTL 4
21:30 uur

Art Rooijakkers gaat in deze aflevering op bezoek bij Richard Groenendijk op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Groenendijk vertelt met trots over zijn geboortegrond, maar ook hoe noodzakelijk het was om op zijn negentiende naar Rotterdam te gaan. Daar kwam de cabaretier met veel vallen en opstaan tot groei en bloei. En om dat aan de wereld te laten zien, keert hij steeds terug naar zijn roots. Daar schrijft hij zijn succesvolle voorstellingen.

Waarde van de aarde: gas van Poetin

NPO 2
22:20 uur

Twan Huys onderzoekt in de tweede aflevering van Waarde van de aarde de wereld van het gas. Nu gasvelden in Groningen volgend jaar dicht gaan, worden we voor onze energievoorziening volledig afhankelijk van gas uit het buitenland, en dan met name uit Rusland. Voor Poetin is gas een van de kurken waar zijn regime op drijft. De zoektocht brengt het programma aan boord van het grootste schip ter wereld, het Nederlandse Pioneering Spirit.

Tv-première: Criminal

Veronica
22:50 uur

Vanavond is de tv-première van de actiethriller Criminal te zien op Veronica. In een laatste wanhopige poging om een duivels plan te stoppen worden de herinneringen, geheimen en vaardigheden van een overleden CIA-agent geïmplanteerd bij een onvoorspelbare en gevaarlijke gevangene die in de dodencel zit. Dit in de hoop dat hij alsnog een missie kan voltooien om zo een aanslag te voorkomen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV