Prachtig romantisch drama Blue Valentine zaterdag te zien op Canvas

Prachtig romantisch drama Blue Valentine zaterdag te zien op Canvas
Ook te streamen via Videoland en iTunes

Kijktip :

Het prachtige Blue Valentine strijdt zonder twijfel mee om de titel 'meest hartverscheurende romantische drama van deze eeuw'. Niet verwonderlijk, met Ryan Gosling (The Notebook) in één van de hoofdrollen. De film is zaterdag te zien op Canvas en je kunt Blue Valentine streamen via Videoland en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Verpleegkundige Cindy en schilder Dean zijn al jaren samen en worstelen met de sleur die in hun relatie is gekomen. Ze praten niet meer met elkaar, waardoor er allerlei spanningen in de lucht hangen. Om weer wat vuur in hun huwelijk te blazen, besluiten ze een lang weekend weg te gaan. Beiden hopen ze de draad weer samen op te kunnen pakken en denken ze terug aan hun eerste ontmoeting en de tijd dat hun liefde nog pril en gepassioneerd was. Weten ze de weg naar elkaar terug te vinden of is de vlam al uitgedoofd?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Zet de tissues maar vast klaar, want het is een hele opgave om Blue Valentine zonder tranen door te komen. De film schetst een pijnlijk beeld van een relatie die langzaam maar zeker uit elkaar valt, en het wordt alleen maar pijnlijker door de non-lineaire structuur van het verhaal: we springen ook regelmatig terug naar gelukkiger tijden. De acteerprestaties van de hoofdrolspelers, Ryan Gosling en Michelle Williams, zijn van het allerhoogste niveau en Williams werd zelfs genomineerd voor een Oscar.

Cast
Naast Ryan Gosling (Blade Runner 2049) en Michelle Williams (The Greatest Showman) zijn ook John Doman (The Trial of the Chicago 7) en Mike Vogel (The Help) te zien in Blue Valentine. Deze film is geregisseerd door Derek Cianfrance (The Light Between Oceans).

Blue Valentine (2010) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op zaterdag 12 juni om 22.15 uur te zien op Canvas. Genre: drama, romantiek. Speelduur: 112 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV